Sibiu.ro
Acasă
E-Funcţionar
Manual de utilizare
Se începe căutarea
Cautare Google
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.         
Nume:*
Prenume:*
Iniţiala tatălui:
CNP:* Sunt cetatean strain.
Bifati aceasta optiune in cazul in care nu detineti un CNP si doriti sa introduceti seria Pasaportului/Actului de identitate european in locul CNP-ului.
Seria pasaport/act identitate european trebuie sa fie aceeasi cu cea declarata la Impozite si Taxe.
Carte de identitate:Serie: Număr:
Adresa:Ţara:   
Judeţ:
Localitate:
Str: * Nr: Bl: Sc: Et: Ap: Sector:
Telefon:
Fax:
E-mail:*
 Sunt de acord ca Primăria Sibiu să prelucreze aceste date cu caracter personal, pentru a mă putea autentifica în sistem.

Prelucrarea datelor - În baza Legii nr. 677/2001, Primăria Municipiului Sibiu are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de persoanele care vor fi înregistrate în portalul E-Administrație. Scopul colectării datelor este înregistrarea utilizatorului în portal și accesarea funcționalităților acestuia. Refuzul de a furniza datele solicitate determină imposibilitatea înregistrării ca utilizator în portalul E-Administrație. Conform Legii nr. 677/2001, persoana ale cărei date cu caracter personal sunt furnizate beneficiază de dreptul de a fi informată, dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supusă unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, persoana are dreptul de a se opune prelucrării datelor cu carcter personal care o privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi se poate trimite o solicitare la adresa administratorului eprimarie@sibiu.ro.